Piept de pui la cuptor

de - Andreea - in Pui, 19 Oct 2018 | 6750 vizualizari

 

Vazusem aceasta reteta intr-un video pe net... si parea pe placul meu .Asa ca m-am pus pe treaba :) si pot spune ca a fost delicios puiul !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept pui
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei gras
  • 1 rosie
  • 125 gr mozzarella
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui dezosat se spala si se sterge apoi cu un servet. Se cresteaza si se presara sare. 

Dovlecelul il taiem rondele, ardeiul gras il taiem fasii si rosia o taiem rondele, apoi jumatati.

Luam fiecare jumatate de piept de pui si umplem alternand cu legume.

Asezam carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram mozzarella taiata fasii.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C.

Cand pieptul de pui este gata, il scoatem si il servim cald.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite