piept de pui la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 21 Feb 2010 | 9908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 300 g carne preparata ca pt chiftele(1 felie paine,usturoi,condimente)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza(feliile trebuie sa fie mai groase)se condimenteaza,se pune pe piecare bucata cate 2 lg din compozitie.Intr-o tava se pune folie de aluminiu unsa cu ulei,se aseaza pieptul de pui,se presara boia si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla