Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

de laylalala in Pui, 2 Mar 2010 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • partea alba de la 1 fir de praz, feliata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 400 gr cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 200 gr piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingurita thym uscat si maruntit
  • 100 gr iaurt
  • 200 gr pastai verzi, fierte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cratita cu legume si vin alb:

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aeezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cratita cu legume si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur