Piept de pui in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Pui, 11 Mar 2011 | 4322 vizualizari

 

O reteta simpla, dar gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui,
  • 5 cepe potrivite,
  • 4 linguri de ulei, 
  • 2 pahare cu apa,
  • condimente dupa gust: chili, sare, rozmarin,
  • o cescuta cu sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos picant:

Spalam pieptul de pui, il feliem si il condimentam in functie de gust, dupa care il asezam intr-o tava de cuptor impreuna cu apa, uleiul si ceapa taiata julien. Punem tava in cuptorul incins pentru aproximativ 50 de minute, moment in care putem adauga sosul de rosii.  Lasam la cuptor pana cand pieptul de pui este bine patruns.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pita cu gratar de pui si ciuperci