Piept de pui în sos de vin, sub capac de pâine

de gaby_duceag in Pui, 31 Mai 2012 | 4541 vizualizari

COMENTARII (166)

Rocsi 1

31.05.2012, 22:01

O mare bunatate ce ai pregatit tu.As servi cu placere o portie!!

Ina 1

31.05.2012, 22:01

Nu mai zic nimic...

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:01

mai gaby da reteta asta ai mai pus-o astazi,tu ai uitat

gaby_duceag 1

31.05.2012, 22:02

))))))))))))))))))

Ina 1

31.05.2012, 22:03

si ne-a gaurit si soarele...

mena29 1

31.05.2012, 22:03

Da,da,am mai vazut-o si eu )stiu ca am intrebat daca am voie sa umblu sub capac

diaconta 1

31.05.2012, 22:04

si zici ca ai facut capacu' asta numa de 3 ori??

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:06

eu ma intreb daca capacul ala este de unica folosinta sau poti sa-l mai folosesti si la urmatoarea manacare

mena29 1

31.05.2012, 22:07

Nu poti ca a zis Gaby ca-i de mancat,nimic nu se pierde

Laly 1

31.05.2012, 22:08

Gabyta pot sa bag si eu o lingura,sau o furculita pe gaura aia din oala

Lau 1

31.05.2012, 22:09

vin la masa maine

MotanLaOale 1

31.05.2012, 22:09

bun bun

T I M E A 1

31.05.2012, 22:10

mie imi place mult! imi plac mancarurile astea cu capac de paine

Zamfira 1

31.05.2012, 22:11

interesant si buuuun

diaconta 1

31.05.2012, 22:11

Medi,pai are 3 capace acuma,urmatoarea reteta e cu firmituri de capac si capac spart

diaconta 1

31.05.2012, 22:12

si soarele l-a spart cu reteta ei

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:19

eu nici nu mai dau like la reteta asta ca am mai dat si astazi

Sim0na 1

31.05.2012, 22:22

Sunt deja "satula de imagini" de pe blog... asa ca.. doar like, like, like!!

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:28

daaaaaaaaaaaaa ,are dreptate Simona..........aceasta reteta a fost postata astazi de 3 ori dand copy/paste..........regulamentul spune ca nu ai voie sa dai copy/paste,deci reteta nu este valabila

MotanLaOale 1

31.05.2012, 22:32

Medi

mena29 1

31.05.2012, 22:33

)))) ioooi Meeedi,nu te mai faci bine! )

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:35

sunt bolnava mena si eu nu stiu?

mena29 1

31.05.2012, 22:35

Daaaa,esti ...raaau ))))))

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 22:36

Mena, s-ar putea ca in vara asta sa ajung prin Sibiu si sa stii ca ti-am pus gand rausa ne vedem la o cafea.

mena29 1

31.05.2012, 22:37

Sper

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos dulce acrisor