Piept de pui in ardei

de irena in Pui, 14 Mar 2012 | 2950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui taiate in jumatati,
  • 4 ardei grasi galbeni sau rosii,taiati in jumatati,
  • 4 linguri miere,
  • sare
  • piper,
  • boia dulce de ardei,
  • 4 lingurite de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in ardei:

Bucatile de piept pui,se spala si se taie in jumatati,la fel se procedeaza si cu ardeii.

Carnea se unge cu miere si se condimenteaza ,apoi se aseaza cate o bucatica de unt ,apoi o bucata de carne in cate o jumatate de ardei .Se aseaza ardeii pe hartie de copt, se acopera tot cu hartie de copt si se coc la cuptor la 190 - 200 C,cca 30 - 40 min.

Serviti cu cartofi copti si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fenicul la cuptor