Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

de RozBonBon in Pui, 2 Oct 2009 | 5475 vizualizari

 

O masa foarte usoara si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • condimente pentru gratar din piept de pui
  • putin ulei
  • conopida
  • broccoli
  • morcovi
  • sos Bechamel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel:

Se curata si se spala legumele.

Conopida si broccoliul se separa in bucatele.

Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.

Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.

Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.

Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.

Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu