Piept de pui cu vinete pane si cartofi

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2014 | 2727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 1 vanata medie
  • 4 cartofi
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu vinete pane si cartofi:

Taiem pieptul de pui felii ; Condimentam cu sare , piper si vegeta ;

Batem cu un ciocan de snitel ;

Punem o tigaie cu 2-3 linguri de ulei la incins ; 

Luam cate o bucata de carne si o dam prin faina si ou , asezam in tigaie si lasam pana se rumeneste bine ;

Vanata o clatim , curatam de coaja , taiem felii rotunde ; Condimentam cu sare si piper ;

Dam prin faina si ou , punem in tigaie si lasam pana s-a rumenit ;

Clatim cartofii , curatam de coaja , taiem ca pentru cartofi prajiti ; Condimentam cu sare , piper , vegeta si boia ; Dam in uleiul bine incins pana se prajesc! Scoatem pe un servetel de hartie !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu vinete pane si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de pui