Piept de pui cu sos de citrice si miere

de Miha in Pui, 30 Mai 2010 | 4922 vizualizari

 

pentru o singura persoana...pentru mine adica :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui, cca 100 g
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala
  • sare si piper boabe
  • 100 g orez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de citrice si miere:

Ceapa taiata solzisori se caleste intr-o tigaie in unt, impreuna cu usturoiul tocat, pana se inmoaie. Nu trebuie sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se pun deoparte.

Se pune pieptul de pui si se prajeste usor, pe ambele parti.

Sucurile de citrice se amesteca cu mierea si coaja rasa. Se omogenizeaza si se toarna in tigaie peste carne. Se adauga ceapa pusa deoparte si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se mai fierbe cateva minute, amestecand continuu.

Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare.

Se serveste cald.

Sursa , demna de toata increderea :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de citrice si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

30.05.2010, 16:19

buna introducerea ).doar pe danut l-as putea in convinge..ca-n rest ..8-} )

Sidy 1

30.05.2010, 16:24

Ce te mai rasfeti Miha !
Felicitari si 5 furculite pentru meniul ce ti-l-ai facut pentru azi...

mena29 1

02.06.2010, 15:07

Noua ne place foarte mult carnea de pui si sigur o sa incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kievskaia