Piept de pui cu smantana si ardei copti

de vero_closca in Pui, 8 Sep 2010 | 17744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui dezosat si degresat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia rosii
  • 300g smantana slaba sau iaurt(iese la fel de bun si cu iaurt natur de la Muller)
  • 1 cescuta supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ardei copti:

se spala si se usuca pieptul de pui apoi se taie fasii ,se presara cu curry,cimbru,sare,se pune si o lingura de ulei,

se amesteca si se da la frigider pt 2 ore.

se coc ardeii ,se curata si se desfac in fasii subtiri.

intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei de masline si pieptul de pui,amestecand mereu pana capata o culoare aurie apoi se stinge cu supa de pui.

se lasa pe foc mediu pana scade supa apoi se adauga smantana si ardeiul copt.

se lasa pe foc aproximativ 2 minute.

se serveste fierbinte presarat cu chilli(sau boia dulce).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui si gogosari