Am vazut reteta si am salivat.........hihihi.....si apoi mi-am zis .....hai sa o "confectionez".Am "furat" reteta de la Doamna Dia bucatarasa specialista in dulcegarii ,dar dupa cum se vede treaba nu numai .....))))Nu am respectat intocmai reteta ,am mai umblat pe ici pe colo la ea.......de exemplu ea a folosit ciupercute dar eu cum nu sunt prietena cu ele am preferat dovlecelul.Dar nu ma mai intind la vorba ,haideti sa vedeti ce a iesit si daca va place va astept cu drag la masa .
Si acum Mircea va spune....................virusul mascarpone.......hihihi.
Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a încins punem bucatile de carne si condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam sa se rumeneasca avand grija ca din cand in cand sa mai amestecam, iar spre final adaugam rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand "confectionam" sosul.Curatam morcovul si dovlecelul ,spalam si apoi taiem "fideluta".In uleiul in care am prajit carnea,punem morcovul si dovlecelul , lasam la calit circa 4-5 min dupa care adaugam supa de legume si mai lasam sa fiarba ,sub capac, inca 4-5 min.In loc de supa de legume se poate folosi vin (asa spune Dia....hihihi).Amestecam crema mascarpone cu smantana apoi adaugam sosul de mai sus si dam la foc. Adaugam si bucatile de pui,amestecam bine si lasam sa mai dea in cateva clocote dupa care tragem de pe foc si asezonam cu verdeata.Am servit alaturi de cartofi natur.