Piept de pui cu masline

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 4361 vizualizari

 

Facuta la cererea fiului meu. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600g)
  • 5 cepe mari
  • 300 g masline fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 5 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu masline:

Pieptul de pui se curata si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.

Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 4-5 minute. Se adauga maslinele si apa si se lasa la fiert. Se presara sare si piper si se adauga si pasta de tomate.

Bucatile de piept se prajesc intr-o tigaie, in 2 linguri ulei. Cand sunt prajite pe ambele parti, se adauga in cratita. Se mai fierbe totul 20 de minute, pana scade sosul sau se pune in cuptor.

Eu am introdus-o in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca cu taitei de orez