Piept de pui cu dovlecel la tigaie

de alilianaa in Pui, 7 Feb 2014 | 9081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • doua rondele telina
  • un ardei
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei dupa gust
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel la tigaie:

Pieptul de pui se spala si se potioneaza. Eu l-am taiat julien. Dupa care l-am condimentat cu sare, piper, cimbru si putina boia dulce de ardei. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, la fel si morcovul, ardeiul si telina. 

Dovlecelul l-am spalat si curatat de coaja, am scos cele cateva seminte si l-am taiat cubulete. 

Intr-o tigaie am pus uleiul la incins, dupa care am pus pieptul de pui. L-am lasat in tigaie pret de 4-5 minute dupa care l-am scos  pe o farfurie cu servetele. In respectivul ulei am pus la calit legumele peste care am adaugat carnea de pui. Am adaugat pret de o jumatate de cana de apa si am pus capacul. Cand si cand am mestecat in tigaie. La final am potrivit ( daca mai era necesar) cu cele de trebuinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

07.02.2014, 20:11

tare-mi place ce ai facut

alilianaa 1

07.02.2014, 20:36

Dia, are gust bun ..si este si usoara. Pup.

Rocsi 1

07.02.2014, 21:26

Au da la o parte dovlecelul si pap putin pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la wok