nu trece mult si revin la dragostea ma mare -orezul.Nici nu mai stiu in cate feluri si forme ca sa nu mai zic si culori am facut orezul.Acum l-am facut fara forme special dar tare gustos.
Se inabusesc in unt creveteii cu sare si piper negru si cu un graunte de usturoi.Separata calim ceapa tocata marunt cu morcovul tocat rondelute, usturoiul tocat si putin ardei gras galben.Se adauga orezul si putina sare.Se amesteca si se tine putin pe foc mic.Se adauga zeama in care am fiert pieptul de pui cu apa si putina sare.Pieptul se scoate si se toaca marunt.Se adauga si carnea in orez si lasam cu capac la foc mic pana se umfla si adaugam din cand in cand din zema de la pui.Apoi adaugam si creveteii cu tot cu sucul lasat in untul in care i-am inabusit.Se adauga si verdeata tocata marar si patrunjel.Se aseaza frumos deasupra felii de ardei de diverse culori si se baga apoi la cuptor sa se rumeneasca.Iese delicios.