Piept de pui cu cascaval la cuptor

de liliana114 in Pui, 22 Iun 2016 | 26736 vizualizari

 

Este o reteta simplu de preparat, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui
  • 100 ml smantana
  • 200 gr cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucati mai mici, dupa care se asaza intr-o tava.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Se prepara un sos din usturoiul pisat, smantana, sare si piper care se adauga peste pieptul de pui si se unge bine toata carnea. Deasupra se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la 200 °C pentru 30 de minute sau pana s-a rumenit deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, in sos mai puteti adauga putin patrunjel tocat.

2

Cald sau rece este la fel de bun. Se poate servi alaturi de garnitura preferata, eu am ales pastai, dar merge foarte bine si alaturi de orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Forseti 1

28.07.2016, 23:00

Mi-a iesit super, multam!

liliana114 1

29.07.2016, 09:42

RuxyRux 1

04.08.2016, 22:23

Cu drag!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute