Piept de pui cu cartofi si sos bechamel

de Andreea_Roz in Pui, 19 Aug 2013 | 49755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • o mana de rosii cherry 
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper (sau dupa preferinte - eu am pus delicat)
  • tarhon
  • Sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 60 g cascaval
  • 120 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si sos bechamel:

Pregatim mai intai sosul Bechamel:

Untul il topim intr-o cratita, apoi, adaugam faina in ploaie si amestecam, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam laptele rece treptat si amestecam pana se ingroasa. Adaugam cascavalul ras si smantana si condimentam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent, uns cu unt (sau se poate pune putin ulei de masline) punem primul strat de piept pe pui taiat in fasii, condimentam cu boia de ardei dulce, apoi adaugam cartofii taiati rondele, rosiile cherry felii, condimentam cu delicat, acoperim totul cu sos Bechamel, punem niste tarhon uscat pe deasupra si introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste (20-30 min)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor