Piept de pui cu bambus

de Tabita _ in Pui, 11 Apr 2013 | 5919 vizualizari

 

Imi place mult aceasta mancare, este gustoasa si consistenta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bucatele piept de pui
  • 100 g bambus (lame din borcan)
  • 1 cana cu supa sau apa+vegeta
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu bambus:

Se soteaza carnea pana se rumeneste putin.

Se scoate carnea si se adauga usturoiul tocat, ardeiul taiat fideluta si bambusul, se calesc pana se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se  adauga supa sau apa + vegeta calda.

Se fierbe pana scade apa.

Se poate adauga putin sos pentru legume.

Se serveste ca garnitura la orez sau simplu.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume sau sosuri dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu bambus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Tabita _ 1

11.04.2013, 23:29

Rocsi

loredanaaa 1

11.04.2013, 23:41

Tabita _ 1

12.04.2013, 00:27

loredanaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu bambus