Piept de pui cu alune si patrunjel

de janet in Pui, 14 Iul 2010 | 3952 vizualizari

 

Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde

 

INGREDIENTE

  • -un piept de pui
  • -50 gr. alune prajite
  • -o lingura de zeama de lamaie
  • -50 ml ulei de masline
  • -o legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune.

In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min

A fost grozav, toata lumea a fost incintata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

15.07.2010, 20:39

nadina73 1

17.07.2010, 02:07

5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:06

Fetelor ,va multumesc ,dragutelor! Imi pare rau ca raspund cu intirziere,dar pur si simplu nu am avut cind sa intru.
Lia,ma bucur ca te-a placut preparatul si ai si dezvoltat ideea ,cu vinul si cuptorul! Merita incercat si asa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana