Piept de pui crocant

de Rahela Velicu in Pui, 12 Dec 2021 | 6647 vizualizari

 

Un aperitiv sau o gustare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept de pui
  • 3 oua
  • aprox. 150 gr fulgi de porumb
  • 3 linguri cu varf de faina
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Mai intai maruntim fulgii de porumb.

Batem oaule cu un praf de sare, adaugam faina si amestecam bine sa nu mai ramana „cocoloase”. Adaugam piper, ardei boia.

Feliem pieptul de pui si punem tigaia cu ulei la incins.

Dam feliile de piept de pui mai intai prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Prajim pieptul de pui pe ambele parti si il scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absorbi surpulusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]