Piept de pui crocant

de Angelina_Elena in Pui, 24 Iul 2012 | 4644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Ouale se bat bine smantana, putina sare si putin piper.

Pieptul de pui il taiem bucati/fasii.

Presaram deasupra putina sare si lasam deoparte.                                                                                                            

Fulgii de porumb ii macinam grosier.                                                                                                

Luam fiecare bucata de piept de pui, o trecem prin faina (pe ambele parti), apoi prin ou iar la final prin fulgii de porumb.

Bucatiile de piept de pui se prajesc in ulei bine incins. Cand sunt gata se scot pe o hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor