Piept de porc la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2021 | 5841 vizualizari

 

O bucata de carne ieftina si accesibila care gatita indelungat la cuptor se va topi in gura.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/piept-de-porc-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie sau salota
  • sare marina
  • cimbru, piper
  • 3-4 linguri sos barbecue
  • vin alb 150 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue.

Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor.

Curatati ceapa si usturoiul.  Tocati-le marunt si puneti-le peste carne.

Presarati cimbru, piper si sare.

Varsati vinul si adaucati 100 ml de apa. Acoperiti si dati la cuptor 1 ora 30 minute la 160°C.
Verificati de apa.

Descoperiti si gatiti inca 1 ora ca s-o rumeniti frumos.

Intoarceti-o de 2-3 ori si arozati-o cu sos.

Taiati felii si serviti-o cu cartofi sau andive la cuptor.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit