Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 22 Dec 2013 | 9730 vizualizari

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

22.12.2013, 08:22

Valeuuuuu,m-oi palit asa de dimineata...

Valclaudia 1

22.12.2013, 08:23

te asteptam,leoaico!

Panacris 1

22.12.2013, 08:28

Vai de mine, cei aici!!!

Constelatialeu 1

22.12.2013, 08:31

Ma lipsiem de pat si nu reuseam sa ma dau jos,noroc cu mirosul asta divin de la tine...

Valclaudia 1

22.12.2013, 08:34

ha ha ha

delia64 1

22.12.2013, 08:37

Irina 1

22.12.2013, 09:04

pan' la mine a venit mirosul!

simona72 1

22.12.2013, 09:09

Grozava friptura!!!

Bunica 1

22.12.2013, 09:15

Asta bun!

marcela1979 1

22.12.2013, 09:35

Geanina87 1

22.12.2013, 10:31

bun bun

MotanLaOale 1

22.12.2013, 10:32

Corinuta 1

22.12.2013, 10:35

Cred ca e grozav de bun!

laura_n 1

22.12.2013, 11:22

ma ucizi (((( de pofta!

Rocsi 1

22.12.2013, 11:43

Fain de tot

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:23

bun bun

Panacris 1

23.12.2015, 13:13

Exact a;a o bucata de piept am si eu. Aterzieaza direct in oala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor