Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

de ionix in Pui, 17 Feb 2010 | 6987 vizualizari

 

un fel de mancare pentru cei care mananca foarte crocant :D:D
inspiratia mi-a dat-o Rivka, prin una din retetele ei :p

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gaina
  • faina
  • pesmet
  • condimente
  • 3 linguri cu sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găina în crustă crocantă la cuptor:

Pieptul se spala foarte bine, se transeaza si se condimenteaza.

Drept condimente am folosit un amestec din: o lingurita cu busuoic, o lingurita cu cimbru, un varf de lingurita cu praf de chilli si putina sare.

Peste carnea condimentata se toarna 3 linguri cu sos de soia.

Bolul in care avem carnea il acoperim cu o folie de plastic si-l dam la frigider pentru o ora.

Intre timp se pregateste un amestec din sare, apa si faina, intr-un bol.

Dupa aceea carnea se ia si se da prin amestecul de faina si apoi prin pesmet.

Se aseaza pe o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor la foc mic.

Eu le-am lasat 45 de minute, cat sa fie crocant deasupra si fraged inauntru.

Eu le-am servit alaturi de legume sote (aici e reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3639/legume-sote.html )

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

carnea se transeaza astfel incat sa nu fie prea subtire

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găina în crustă crocantă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

18.02.2010, 06:45

Si tie gabi_d iti opreste o portie ,ca ionix e foarte generoasa

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 08:33

Super reteta,merita testata.Mmmm ce bune sunt.

ionix 1

18.02.2010, 09:06

asa-i Bunica, o sa-i dau si Gabrielei tot ce vrea... persoanelor dragi le dau tot ce vor, aproape

@Carmencitta... daca-ti place sa rontai pana ajungi la fragezeala incearca hehe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui crocante