Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi

de Alinutza80 in Curcan, 11 Iun 2012 | 20785 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.06.2012, 18:54

T I M E A 1

11.06.2012, 19:09

buna mancarica

Alinutza80 1

11.06.2012, 19:16

_Alina_ 1

11.06.2012, 19:36

vin si eu la cina!

angyb 1

11.06.2012, 19:39

si eu vin

Rocsi 1

11.06.2012, 19:44

Simplu dar bun!!

Alinutza80 1

11.06.2012, 21:00

Bucataras Medi 1

11.06.2012, 21:23

imi place carnea de curcan sub orice forma.

laura_n 1

11.06.2012, 21:52

Ce papa buna si sanatoasa!

roxanabucataras 1

11.06.2012, 21:57

imi ploua-n gura desi nu mi-e foame deloc
arata super, nu mai zic cat de bun si sanatos e
carnea de curcan e preferata mea

diaconta 1

11.06.2012, 22:40

cat e de apetisant

iry-gabriela 1

12.06.2012, 05:52

pap fara usturoi

Criss 1

12.06.2012, 08:54

Hm, foarte bune.

Sim0na 1

12.06.2012, 12:07

Ce papa bun...

Alinutza80 1

12.06.2012, 14:40

multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei