Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin

de Oana in Curcan, 12 Oct 2011 | 9503 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

12.10.2011, 11:20

prima servita

diaconta 1

12.10.2011, 11:59

Oana,nu ma ispiti ca mi-e foarte foame la ora asta

MotanLaOale 1

12.10.2011, 12:18

foarte bun

adry88 1

12.10.2011, 12:23

yammi!ce bunatate!

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 13:25

mmmm ce arome

alinutzika 1

12.10.2011, 14:00

un deliciu

Anamaria7 1

12.10.2011, 14:02

moooaaaama ce saliveeez

La Ancuta 1

12.10.2011, 14:09

cat de bine arata

adasev12 1

12.10.2011, 14:29

f simplu de gatit dar f bun

Cris2711 1

12.10.2011, 15:58

Rocsi 1

12.10.2011, 17:45

perfect pentru acest sezon

danakarin 1

12.10.2011, 17:57

Super!!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.10.2011, 20:53

imi place combinatia

Oana 1

12.10.2011, 20:57

Eu sunt topita dupa sosul cu gutui, are un gust nemaipomenit! Ma bucur ca va place si voua!

MIUTA 1

13.10.2011, 22:47

Foarte bun,imi place

Sylvia 1

16.10.2011, 18:03

superba reteta, numai bunatati ai facut in ultima vreme !

Oana 1

16.10.2011, 20:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu piept de curcan