Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

de Sidy in Curcan, 12 Dec 2012 | 5485 vizualizari

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

12.12.2012, 08:02

bun bun

Lavinia 1

12.12.2012, 08:25

Foarte bun

dantes 1

12.12.2012, 08:34

delicios

alina_paula 1

12.12.2012, 08:44

ce bunatate!!!

La Ancuta 1

12.12.2012, 08:57

ce combinatie faina

diana_k 1

12.12.2012, 08:59

vai ce bunatate!!!

Geanina87 1

12.12.2012, 09:09

Panacris 1

12.12.2012, 09:10

Super!

Bya Ralu 1

12.12.2012, 09:53

bun

andreea_angelo 1

12.12.2012, 10:08

Sim0na 1

12.12.2012, 10:46

delicios arata!

lili 1

12.12.2012, 10:55

bunnn

Rocsi 1

12.12.2012, 11:01

Mmm apetisant tare

Bunica 1

12.12.2012, 11:09

Sosul de ciuperci e bestial,iar pieptul de curcan e de aruncat direct in gura

Dana_Retetegg 1

12.12.2012, 11:14

diaconta 1

12.12.2012, 12:18

ce buuuuuuuuuuuuuuuun

gaby_gabytza 1

12.12.2012, 12:44

buuuuuuun

jolygina 1

12.12.2012, 12:46

foarte bun

kukibella 1

12.12.2012, 13:26

Satisfyyourcravings 1

12.12.2012, 13:31

Lau 1

12.12.2012, 16:22

- Andreea - 1

12.12.2012, 18:29

deyutzky 1

12.12.2012, 19:27

mmm..imi place

adry88 1

12.12.2012, 21:18

bun

Mihaela11_jo 1

13.12.2012, 11:28

Un deliciu
La fav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan cu prosciutto