Pesto Alla Genovese

de mimmi in Sosuri, 19 Ian 2013 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mana cu frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • linguri muguri de pin
  • 100 g parmezan ras putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto Alla Genovese:

Initial aceasta reteta se face intr-un mojar,dar eu cum nu am avut am facut totul in robotul de bucatarie si plus de asta se face si mult mai repede:P. Punem ingredientele,inafara de ulei in robotul de bucataie si blenduim totul pana devine o pasta. Scoatem compozitia intr-un bol,adaugam uleiul de masline,putin cate putin si amestecam pana devine un sos cremos. Se consuma pe moment cu paste sau se poate pastra in frigider intr-un borcan inchis pentru cateva zile.. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pesto cu rosii uscate la soare si fistic