Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

de mamaieelena in Pangasius, 30 Apr 2012 | 6748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste pangasius
  • 150 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 cana orez(garnitura)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati:

Pestele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop apoi se portioneaza dupa preferinta. Se asezoneaza pestele cu sare si piper.

Iintre timp se pune pe o farfurie plata faina de malai. Se pune pe foc tigaia cu ulei la incins. Pestele se da prin malai si se pune la prajit la foc potrivit se lasa sa faca crusta aurie si apoi se poate praji si pe cealalta parte.

In timp ce se prajeste pestele se pune apa la foc cu sare pentru orez. Masura este cana de cafea (pentru mine) de 150g. Cand clocoteste apa se pune orezul spalat in 2-3 ape. Se lasa la foc mic dupa ce a inceput sa clocoteasca nu se mai amesteca cu lingura in cratita se lasa sa scada apa. Cand s-a terminat de prajit pestele este gata si orezul.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie