Peste la gratar cu cartofi natur

de nico15 in Peste, 15 Noi 2010 | 8433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de peste(cod/macrou)
  • 250 g de cartofi
  • pentru design:
  • ardei rosii si verzi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • felii de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu cartofi natur:

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii se pun la fiert in apa cu sare si un pic de otet sa nu se sfarame.

Pestele se-ntoarce pe ambele parti, iar cartofii dupa ce s-au fiert se scot se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun in tigaie intr-o lingura de unt si se stoarce 1/2 de lamaie pe ei, se adauga si verdeata, dar eu nu am pus pentru ca am alergie.
Cand pestele este gata fript se scoate se aseaza garnitura de cartofi langa ardeii taiati stelute, pasta de usturoi pe peste si feliile de lamaie.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu legume, la cuptor