Peste la gratar

de mimmi in Peste, 5 Iul 2011 | 6095 vizualizari

 

Cea mai simpla metoda de a prepara pestele.... la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 3  buc peste ,
  • condiment de peste,
  • putin ulei de masline.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Se eviscereaza pestele,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Il stropim cu putin ulei de masline si punem fiecare bucata de peste in folie de aluminiu. Punem bucatile de peste pe gratar si le lasam pe fiecare parte cca 10-15 minute. Servim cu muuult mujdei de usturoi! Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de peste cu maioneza