Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc

de vero_closca in Salau, 10 Aug 2010 | 13923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste(eu am avut salau si platica)
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 2 aredei
  • 2 rosii
  • cimbru
  • piper
  • o crenguta de busuioc
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc:

se curata si se spala pestele si legumele.

cartofii se taie felii,dovleceii cuburi,ardeii si rosiile felii.

se unge o tava cu ulei ,se aseaza cartofii si dovleceii,se pune pestele deasupra,se presara cu sare,piper si cimbru apoi se adauga ardeiul si rosiile,frunzele de busuioc si uleiul.

se da la cuptor pt 45 de minute.

se serveste cu busuioc proaspat tocat deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste