Peste la cuptor

de Pushaa in Crap / Caras, 2 Iun 2014 | 12947 vizualizari

 

Este prima data cand fac peste la cuptor. Si zic eu ca mi-a iesit destul de bine. Iar pestele este prins de socrul meu!

 

INGREDIENTE

  • 1 peste la 2-3 kg
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 lamaie mica
  • condimente pentru peste
  • 2 lincuri bulion / rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Curatam si spalam pestele. Taiem rondele ceapa, morcovul, rosia, usturoiul si lamaia. In tava punem putin ulei si asezam ceapa, morcovul, usturoiul si frunza de dafin. Crestam pestele pe ambele parti si il condimentam. Eu i-am inlaturat capul, dar poate fi folosit si intreg.  In fiecare crestatatura punem alternativ o felie de rosie si una de lamaie, punem si in interior o felie de lamaie si doua de rosii si putin usturoi.Il azezam in tava. Bulionul il dizolvam in putina apa il condimentam putin ca pe un sos si il punem in tava.

Dam pestele la cuptor aproximativ o ora. Din cand in cand luam sos din tava cu lingura si punem peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor