Peste la cuptor

de madi_marin in Peste, 23 Ian 2011 | 9157 vizualizari

 

Pentru pranzul de azi am pregatit ceva foarte simplu dar foarte bun. Noua ne place de ne lingem pe degete......

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri mari
  • piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Macrourile se curata, se spala si se lasa la scurs.

Se ung cu ulei si se presara cu sare si piper cu lamaie din abundenta.

Se pun in tava mare de cuptor pe hartie de copt unsa si ea cu putin ulei.

Se dau la cuptor la foc iute pentru maxim 30 de minute.

Se servesc neaparat cu mujdei cu smantana si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

28.01.2011, 10:34

si eu sunt nelipsita unde e peste

madi_marin 1

28.01.2011, 11:25

fetele....ma bucur ca va place.... eu cumpar destul de des macrou....ne place mult....

Teo 1

31.01.2011, 21:16

Madi, ai grija si de mine, sunt peste !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor