Se taie lamaia in jumatati. O jumatate se taie bucati, iar sucul de la cealalta se amesteca cu 1 lingura din pasta de curry. Se ung bucatile de peste cu pasta de curry si se lasa la dezghetat intr-un singur strat.
Se toaca ceapa, usturoiul, coriandrul, ghimbirul si chiliul si se adauga intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu restul de pasta de curry.
Se curata cartofii de coaja, se taie in cuburi de 2 cm si se adauga in tigaie. Se lasa pana se inmoaie, 15 minute, amestecand frecvent.
Se taie rosiile in sferturi si se adauga in tigaie, impreuna cu lintea, conopida si 600 ml de apa fierbinte. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa la foc mic 45 de minute, pana cand lintea e gatita, iar sosul s-a ingrosat. Se adauga sare si piper.
Cu 15 minute inainte de a fi curry-ul gata, se fierbe orezul in apa sarata, impreuna cu cuisoarele.
Se prajesc bucatile de peste, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu 3-5 minute, pana cand e gatit.
Se amesteca jumatate din catitatea de iaurt in curry, iar restul de adauga deasupra.
Se serveste orezul cu sosul curry, bucatile de peste, bucati de lamaie si frunze de coriandru.