Peste cu taitei

de ianculubita in Peste, 5 Sep 2013 | 3774 vizualizari

 

Stiti probabil ca sunt fan peste!! am facut aceasta reteta si am fost foarte multumita de rezultat,de aceea daca va place pestele va recomand.

 

INGREDIENTE

  • file de peste alb sau ce aveti
  • 1ceapa
  • 1lingura boia
  • 4linguri ulei de masline
  • 100ml smantana
  • 100g cascaval
  • 1punga taitei(eu am folosit paste scurte)
  • sare
  • piper
  • 1lamaie
  • verdeata
  • 3-4rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu taitei:

In tigaie cu ulei incins,punem la calit ceapa taiata marunt,rosiile de asemenea taiate marunt,adaugam boia,sare,piper,iar dupa ce a scazut putin,smantana amestecata cu cascavalul ras;

intr-un vas uns cu putin ulei,punem pestele portionat,deasupra sosul si lasam la cuptor 15-20min;

in acest timp,intr-un vas cu 2linguri ulei punem pastele fierte si scurse,verdeata tocata,sare,piper,putina zeama de lamaie,amestecam totul si servim pe farfurie taieteiii iar deasupra peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sturion cu mujdei de usturoi