Peste cu coriandru la cuptor

de Ancutsa in Peste, 16 Iun 2016 | 4013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 macrouri;
  • Ulei;
  • Mirodenii: sare, cateva foi de dafin si coriandru
  • Pentru decor: cateva rosii cherry si cateva felii de lamaie;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu coriandru la cuptor:

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina.

 

Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

 

Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry.  

 

Pofta Buna!

 

Timp: 30min

Portii: 4

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/04/peste-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu coriandru la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

17.06.2016, 12:51

dantes 1

18.06.2016, 13:27

Bun!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:49

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie