Aceasta reteta e pur si simplu delicioasa-o explozie de arome tropicale .
Acest fel de mancare se face inainte de a fi servit. Dar inainte, daca aveti fileuri de peste congelate, trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei, se stoarce de apa lasata cu ajutorul unui prosop de hartie absorbant si le condimentam cu sare si piper.
Intr-o tigaie cu capac punem putin ulei de masline; calim ceapa, ardeii taiati julien, chilli maruntit si rosiile cubulete; condimentam cu sare, piper si adaugam inca putin ulei de cocos. Apoi presaram cu 1 lingurita de sofran (cucurma).
Asezam fileurile de peste -lasam 2-3 minute pe fiecare parte-la urma adaugam laptele de cocos.
Gustam de condimente si lasam pana scade putin lichidul. Eu am mai adaugat putina supa de peste sa iasa un sos mai lichid.
Eu am servit alaturi de orez alb simplu-in care am pus un bat de scortisoara.
Si nu uitati de un vin bun alaturi. recomand un sauvignon blanc :)