De vreo 2 saptamani m-am desteptat si eu. Nu ca nu stiam ca se poate face pesmet si acasa, fara sa-l cumperi... Dar n-am gasit nici o metoda care sa ma satisfaca, asa incat sa-mi iasa ca si cel de cumparat.
Nici acum nu mi-a iesit ca si cel de cumparat, e drept. Dar asta o spun in sens pozitiv, pt ca a iesit mult mai bun si parca si aroma e mai puternica si culoarea mai frumoasa.
Eu l-am facut, ca sa fie asa, mai bio, din paine de casa alba si paine de casa integrala.
Rezultatul e foarte bun!
Va spun metoda care o folosesc eu. Stiu ca sunt multe, dar eu am ales metoda cea mai simpla si mai ieftina..:)) si am profitat de faptul ca functioneaza caloriferele..:))
Painea se taie felii (daca nu e taiata) si se pune intr-o punga de hartie pe caloriferele fierbinti.
Daca vreti puteti sa le uscati si in cuptor, sau de ce nu, vara, afara la soare. Dar pt ca e aproape iarna si caloriferele sunt permanent calde, profit de faptul acesta.
Dupa 1-2 zile, cand painea e uscata perfect, rup feliile in 2-3 bucatele mai mici, le bag la robotul meu de curand achizitionat si in 2 minute am cel mai bun pesmet!