Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 8338 vizualizari

COMENTARII (11)

diaconta 1

06.11.2011, 15:59

e bun dar parca as prefera s-o usuc in cuptor

LUK 1

06.11.2011, 17:16

si soacra mea usuca painea in cuptor apoi face pesmetul..e o idee buna de a nu arunca paine care e mai uscat nefiind consumata la timp

Rocsi 1

06.11.2011, 17:20

am mai auzit de metoda asta

MIUTA 1

06.11.2011, 17:47

Cris2711 1

06.11.2011, 19:34

alinutzika 1

06.11.2011, 22:12

va multumesc!

Lau 1

06.11.2011, 22:55

bun

MotanLaOale 1

07.11.2011, 09:06

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita