...si o umbra din aparat, ca la o poza facuta noaptea:D
Carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt, orezul, sare, piper, verdeata si ouale. Se amesteca bine.
Intr-o cratita se pune la foc apa. Cand aceasta a inceput sa fiarba se pune pun praf se sare si se pun perisoarele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare. Le-am dat sub un jet de apa rece pentru a inlatura spuma rezultata prin fierberea carnii. Am lasat la scurs.
Separat, intr-o tigaie, am pus la incins uleiul. Cand acesta s-a infierbantat suficient adaugam ceapasi usturoiul taiat bucati mici. Le lasam sa se inmoaie putin si adaugam bulionul de rosii, sarea, piper, foi dafin. Lasam la fiert. Pe la jumatatea timpului adaugam vinul. Lasam sa fiarba sa iasa alcoolul si punem perisoarele.
Se mai lasa pe foc pret de 10 minute si la cuptor inca vreo 20. Se pune verdeata.