Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

de Bya Ralu in Vita, 20 Iul 2016 | 4524 vizualizari

COMENTARII (26)

Adele 1

20.07.2016, 13:44

Ce bunatate

Bya Ralu 1

20.07.2016, 13:55

multumesca adele

Constelatialeu 1

20.07.2016, 13:56

Ai zis parmezan.....vreo 3 kile vreau si eu, ca altfel nu mi se duc pe gat verisoarele....

AndrutzaP 1

20.07.2016, 13:58

Super bun! Si eu as inlocui carnea pentru perisoare!! Va trebui sa incerc reteta

Bya Ralu 1

20.07.2016, 14:15

cleme )

Bya Ralu 1

20.07.2016, 14:15

da cred ca ies mai bune cu alta carne andrutza

Merisor 1

20.07.2016, 14:17

Eu le fac cu carne de pui, sunt mai light.

Cris2711 1

20.07.2016, 14:33

ioiiiiiiii)

mirela0911 1

20.07.2016, 15:07

Perfect, vin la masa!

Rahela Velicu 1

20.07.2016, 16:09

MotanLaOale 1

20.07.2016, 16:28

Ksenya 1

20.07.2016, 16:31

buna papa ai mai facut!

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:22

da si mai bune mery

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:22

crisulina

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:23

te astept mirela

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:23

noiinbucatarie

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:23

motan

Bya Ralu 1

20.07.2016, 17:23

multumesc ksenya

roxana_simona 1

20.07.2016, 17:41

bun

sebirizescu 1

20.07.2016, 17:44

bune

anca_rm 1

21.07.2016, 11:59

mihaelar63 1

21.07.2016, 13:33

Bravo . Cred ca sunt bune

Bya Ralu 1

21.07.2016, 19:24

multumesc

Rocsi 1

21.07.2016, 22:05

Mmm, ce gustoase!

dantes 1

22.07.2016, 07:37

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas Unguresc