Perisoare de pui in sos rosu

de epurasha2bb in Pui, 9 Aug 2010 | 5188 vizualizari

 

tot din retetele vechi

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare si una mica
  • sare, piper
  • verdeata
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 /2 borcan rosii in bulion
  • 1 frunza de dafin
  • 2 felii de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos rosu:

Se curata si se toaca marunt cepele.Cea mare se foloseste la sosul de rosii iar cea mica se va folosi la perisoare.

Sosul se face calind ceapa mare tocata marunt, morcovul ras si ardeiul tocat marunt in putin ulei.Se adauga apoi rosiile in bulion tocate marunt si cu multa zeama.Se mai adauga sare si piper si fruna de dafin.

Intr-un castron nemetalic mixam pieptul d epui cu putina verdeata si cu feliile de paine.Adaugam si ceapa tocata marunt dar nu mixata fiindca devine prea apoasa.Se mai adauga sare si piper si oul batut.Se fac mici gogoloaie ce se vor fierbe in putina fiertura de legume si apoi se mai tin putin si in sosul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Puiul imparatesei