Pere in vin

de mihasara in Dulciuri, 20 Ian 2016 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 4 pere
    • 750 ml vin rosu
    • 1 lamaie
    • 1 baton scortisoara
    • 150 g zahar
    • 2 cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

  1. Curatam perele de coaja si le punem oala cu vin in care am pus scortisoara, zaharul, cuisoarele  si jumatate de lamaie.
  2. Punem oala pe foc mic, acoperita cu un capac.
  3. Dupa 10-15 minute scoatem batonul de scortisoara, lamaia si cuisoarele si le lasam sa fiarba 1 ora.
  4. Dupa o ora le scoatem pe un platou iar vinul il lasam in continuare la fiert pana ajunge la consistenta de jeleu.
  5. Le servim alaturi de sosul de vin  sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pere posate in vin