Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 5412 vizualizari

 

Asta ca sa am si eu mancaruri cu denumiri sofisticate =))

 

INGREDIENTE

  • Un pachet pennoni
  • 300 g carne toccata amestec
  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennoni cu sos de carne si ciuperci:

 

    Punem pennoni  la fiert in apa cu sare, conform prescriptiilor de pe pachet, apoi  le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu sosul de carne si ciuperci, preparat dupa cum urmeaza:

        -Taiem ciupercile felii si le frigem pe tava cu gril.

        -Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand s-a rumenit turnam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam sa dea cateva clocote.

        -Adaugam carnea tocata si ciupercile fripte  si lasam pe foc pana se fierb si acestea. Daca este nevoie, mai adaugam  putina apa, sare si piper. La sfarsit taiem un catel de usturoi si adaugam in sos impreuna cu busuioc maruntit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennoni cu sos de carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

aziz 1

23.11.2010, 10:16

Ina zii cum vrei cert este ca e delicios!

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:15

Ce combinatie gustoasa...carnitza si ciuperci

Ina 1

23.11.2010, 19:19

ce glumete mai sunteti ! Mersi de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos de usturoi