Penne picante cu sos de smantana

de cristeena20 in Paste, 3 Iun 2015 | 6186 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

03.06.2015, 11:44

Ce buuuuuun

MotanLaOale 1

03.06.2015, 11:52

simona72 1

03.06.2015, 11:59

Super! Ce bune ar fi acum o portie!

cristeena20 1

03.06.2015, 12:23

>> multumesc- nu mai am Simona, au trecut aseara. Dar daca vii la mine, pun de indata sa se faca altele

Gherca Daniela 1

03.06.2015, 12:47

Dya Daniela Andrei 1

03.06.2015, 14:06

Daca e picant, e pentru mine!

Bunica 1

03.06.2015, 14:09

Ai gătit nu glumă!

cristeena20 1

03.06.2015, 14:19

multumesc!! buni, e doar recuperare din urma.

cristeena20 1

03.06.2015, 14:20

Dya, deci si tie iti place picant? trebuie sa iti tirmit din chilli mei angolani sa vezi ce buni is poate iti tirmit seminte oprin posta daca vrei cand merge sora mea in tara.

Bya Ralu 1

03.06.2015, 18:15

delicioase

Gicuta 1

03.06.2015, 20:31

bune, bune!

Andra_Constantinescu 1

03.06.2015, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza