Penne cu ton

de deyutzky in Penne, 22 Aug 2015 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 200 g paste Penne
  • 1 cutie ton (170g)
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 6-7 linguri sos de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cand apa incepe sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalaj.

Intre timp curatam, spalam si maruntim usturoiul. Punem cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugam usturoiul si putina apa si lasam pe foc aprox. 2 minute.

Adaugam tonul si sosul de rosii si mai lasam 2-3 minute, amestecand din cand in cand. Daca vi se pare sosul prea gros, adaugati 1/2 cana de apa.

Dupa ce pastele sunt fierte le scurgem bine de apa, le adaugam in tigaie si amestecam. 

Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam la foc mic 1-2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita