Penne cu pesto alla genovese

de - Andreea - in Penne, 12 Noi 2013 | 5977 vizualizari

 

Obisnuiam sa cumpar pesto din magazin insa acum nu as mai cumpara :) ... Se face usor si e mult mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesto alla genovese:

  Incepem prin a prepara sosul.

  Spalam busuiocul si il uscam cu grija cu ajutorul unui servet de hartie.

  Usturoiul il curatam de coaja si il pisam cu putina sare.

  Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul.

  Adaugam treptat uleiul de masline si amestecam totul pana ce va deveni un sos.

  Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem dupa indicatiile de pe ambalaj .Cand s-au fiert se scurg de apa.

 Se adauga sosul la paste,amestecam si le servim fierbinti .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigati cu legume