Paste cu soia, de post

de Larisel in Penne, 27 Aug 2014 | 13848 vizualizari

 

Este o reteta pe care o fac atunci cand postim, insa nu neaparat.
Este simpla, usoara, satioasa si foarte gustoasa, va invit sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • soia
  • paste
  • suc de rosii
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu soia, de post:

In functie de persoanele care sunt la masa puneti soia in apa fierbinte cu sare si lasati sa dea doua trei colocote.

Intr-o oala se pune apa la fiert, cu un praf de sare, cand apa da in clocot se pun si pastele, lasandu-se in functie de timpul de fierbere notat pe ambalaj.

Soia, in cazul in care nu este din acela cubulete mici, se scurge de apa si se taie mai marunt. 

Intr-o tigaie se pun cateva picaturi de ulei, iar cand este incins se adauga soia care se lasa pana capata un pic de crusta. Apoi adaugam sucul de rosii, piperul, sarea si oregano. Daca sucul este mai gros se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa pana sosul scade.

La sfarsit, se pune putin patrunjel.

Dupa ce pastele au fost scurse, le punem peste compozitia din tigaie, lasam 3-4 minute si apoi...pofta mare!

 

TIPS-URI

1

patrunjelul este facultativ

2

in cazul in care nu faceti reteta tinand cont de post, se adauga din plin parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu soia, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne integrale cu legume