O masa gustoasa si satioasa.
Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu usturoiul zdrobit si-l turnam peste carne. Condimentam cu sare, piper si oregano.
In acest timp, pennele se fierb. Cand sunt gata le trecem pe sub un jet de apa rece. Cascavalul il d-am prin razatoare.Intr-un vas de yena punem un rand de penne, un rand de carne tocata cu sos si cascaval ras.
Procedam la fel si lasam ultima data cascavalul ras sa fie deasupra. Ouale le batem cu sare si piper si le turnam peste compozitie. Se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit.Pofta buna.
1
cand fierbem pennele adaugam putin ulei in apa ca sa nu se prinda.
2
putem face un sos de smantana,cascaval si oua.
3
se poate adauga si morcov ras si ardei taiat fidelute.
4
cimbru adaugat da o aroma deosebita.