Penne cu carne tocata

de AnyCostescu in Penne, 4 Dec 2012 | 8505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g penne
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • busuioc,sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata:

Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu sare. In acest timp se face sosul.

Ceapa se curata si se caleste pana devine lucioasa. Se pune carnea tocata peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 3 minute.

Se pune apa in tigaie si se lasa sa fiarba totul pana carnea e bine facuta. Se pune sucul de rosii si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc.

Se mai lasa aproximativ 5 minute sa fiarba si se da deoparte.

Pastele se scurg si se amesteca cu sosul de carne.

Se servesc cu parmezan ras..

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii